Orbiloc Dog Dual, LED lamp
0 Reviews | Review toevoegen

De Orbiloc Dog Dual is een hoogwaardig LED honden veiligheidslampje voor halsbanden, tuigen en jassen. Gebruik onderstaande dropdown om een kleurspecifieke detailafbeelding te bekijken.

€ 24,95
€ 23,95
Prijs per stuk
Variatie: Orbiloc Dog Dual, LED lamp
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Orbiloc Dog Dual

Een hondenlicht van hoge kwaliteit welke jou en jouw hond van zichtbaarheid verzekerd. Het maakt jouw hond duidelijk zichtbaar in het donker, zodat bestuurders van auto's, scooters en fietsers hun snelheid vroegtijdig kunnen aanpassen en voorzichtig kunnen naderen. Het gewicht en platte design maakt dat deze lichtjes geschikt zijn voor alle soorten honden, ook de kleine honden! 

Heb je twee lampjes nodig? Bijvoorbeeld eentje voor jouw hond en eentje voor jezelf? Bekijk dan ook het Orbiloc K9 Active Pack (Limited Edition).

Specificaties:

 • 5 km zichtbaarheid
 • Waterdicht tot 100 meter diepte
 • Schokbestendig – weerstaat impact tot 100 kg.
 • 3 jaar garantie
 • 2 functies – vast –en knipperlicht stand
 • Lange batterij levensduur – 100 uur met vast licht en 250 uur met knipperlicht
 • Specifiek lensontwerp zorgt ervoor dat het licht in 270° hoek zichtbaar is
 • Verdraagt temperaturen van +50°C tot -40°C


Zichtbaarheid
Orbiloc Dog Dual staat op kop als het aankomt op zichtbaarheid. Met de LED-technologie en uniek lensontwerp is het licht zichtbaar tot een afstand van 5 km. Daarnaast zorgt het unieke lensontwerp ervoor dat het licht zichtbaar is tot een hoek van 270°, zo is jouw hond van elke kant zichtbaar. De kracht van het licht zorgt ervoor dat het reflecteert in de omgeving, zodat het licht zichtbaar is ook als het niet direct op jou gericht is.

100% waterdicht
De Orbiloc Dog Dual is 100% waterdicht en biedt jouw hond de mogelijkheid om te zwemmen of in de sneeuw te spelen. Daarnaast is deze IPX8 goedgekeurd, dit geeft aan in welke mate een product bestand is tegen waterdruppels, regen en onderdompeling. De Orbiloc heeft het hoogste niveau, wat betekent dat het licht constante onderdompeling in water verdraagt, tot wel 100 meter diep!

Schokbestendig
Orbiloc Dog Dual kan een impact tot wel 100 kg verdagen, wat de lichtjes uitstekend maakt voor grote en zware honden en honden die veel vrij rondrennen en spelen. Door de LED technologie is de Orbiloc Dog Dual niet beïnvloedbaar door drukveranderingen, vibraties of schokken. Je kunt de lichtjes laten vallen, gooien of zelfs er over heen rijden en het licht blijft functioneren. De lichtjes zijn veelvuldig getest en kunnen gegarandeerd functioneren bij temperaturen van -40° C tot 50° C.

Twee functies met lange batterijduur
Orbiloc Dog dual biedt twee functies: vast licht en knipperlicht. Beweging wordt sneller geregistreerd door ogen, waardoor je met het knipperlicht sneller wordt opgemerkt. Bij vast licht is het eenvoudiger om de afstand en de positie te bepalen, uitstekend dus voor gebruik in het verkeer. De batterij gaat bij vast licht ongeveer 100 uur mee en bij knipperlicht ongeveer 250 uur.

Gebruiksvriendelijk
De Orbiloc Dog Dual is eenvoudig te bedienen, je kunt eenvoudig wisselen van knipperlicht naar vast licht. Dit doe je door naar links of naar rechts te draaien, tot je de juiste functie hebt. De knipper- en vast lichtstand staan aangegeven op de lens.

Inclusief bevestiging
Orbiloc Dog Dual kan direct aan de halsband vastgemaakt worden, door de halsband door de gaten van de Orbiloc gesp heen te halen. Deze kan op elke standaard halsband gebruikt worden (24 mm breed en 4 mm dik). Voor grotere of bredere halsbanden kun je gebruik maken van de meegeleverde Orbiloc Adjustable Strap. De flexibiliteit en wrijving van de Strap garandeert een perfecte bevestiging van de Orbiloc Dog Dual aan alle halsbanden, harnassen en lijnen.

Algemeen advies over de te kiezen kleur
Kies verschillende kleuren voor elk van jouw honden, zodat je ze van een afstand van elkaar kunt onderscheiden. Qua kleur raden we het volgende aan:

 • Honden met een donkere vacht: kies een lichte kleur
 • Honden met lichte/blonde vacht: kies een donkere kleur
 • In een landelijke omgeving: kies een willekeurige kleur
 • In een stedelijk gebied: kies een kleur die je niet zo vaak ziet in het verkeer


Een uitgebreide beschrijving per kleur vind je hier op de website van Orbiloc.

Onderhoud
Als de Orbiloc Dog Dual in contact is gekomen met modder of zeewater, adviseren wij je om deze af te spoelen. Dit kun je het beste doen onder stromend water, terwijl je de selectie modus ring draait. Voor het afspoelen adviseren wij je om het licht niet te openen of te demonteren.

Vervangen van de batterij
Om de batterij te vervangen schroef je de onderzijde van de Dog Dual los. Je vervangt de oude batterij door de nieuwe in de onderkant van het licht te plaatsen, let hierbij goed op dat het + symbool naar beneden zit. Zorg er voor dat de selectie modus ring stevig op de lens is geklikt en dat de Orbiloc gesp in de overeenstemmende geleidingspinnen op de lens is geplaatst. Schroef tot slot de bovenzijde weer vast.

In de verpakking

 • Orbiloc Dog Dual Safety Light met Orbiloc Quick Mount
 • Orbiloc Adjustable Strap
 • Installed Batteries (2x CR2032) 
 • Quick Guide
   
Download hier de QuickStart Guide
Website Orbiloc

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook

Onze topmerken

Over ons

Drookit Dogs is een webwinkel met kwalitatieve producten voor actieve en sportieve honden en baasjes. Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden". En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas!

Contact

Drookit Dogs
Active gear for outdoor dogs!

Ubbergensdijk 9
6574 AK Ubbergen

T +31.652890309
E info@drookitdogs.nl
BTW nummer: NL001852999B98
Kamer van Koophandel: 24295751

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.