Orbiloc Dog Dual hondenlamp

Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp
Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp Orbiloc hondenlamp
Orbiloc Dog Dual hondenlamp
2 Reviews | Review toevoegen
Hoogwaardig LED honden veiligheidslampje voor halsbanden, tuigen en jassen. In 10 kleuren verkrijgbaar, tot 5 km zichtbaar, waterdicht en met 3 jaar garantie.

Verzendkosten

€ 3,95

€ 26,45
Prijs per stuk
Variatie: Orbiloc Dog Dual hondenlamp
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons jouw vraag:

Orbiloc Dog Dual hondenlamp

De 'Dog Dual' van Orbiloc is een waterdicht en zéér robuust hondenlampje van hoge kwaliteit waarmee jouw hond in het donker uitstekend zichtbaar is. Zelfs vanaf 5 kilometer afstand!

Het sterke lampje maakt je hond duidelijk zichtbaar in het donker, zodat bestuurders van auto's, scooters en fietsers hun snelheid vroegtijdig kunnen aanpassen en voorzichtig kunnen naderen. Het gewicht en platte design maakt dat deze lampjes geschikt zijn voor alle soorten honden, ook voor de kleine honden!

Specificaties:

 • In 10 kleuren verkrijgbaar
 • Tot maar liefst 5 km zichtbaarheid
 • Waterdicht (tot 100 meter diepte, IPX8 gecertificeerd)
 • Schokbestendig: weerstaat impact tot 100 kg.
 • Maar liefst 3 jaar garantie (na registratie)
 • 2 functies: vast -en knipperlicht stand
 • Inclusief -eenvoudig te vervangen- batterij
 • Lange batterij levensduur: 100 uur met vast licht en 250 uur met knipperlicht
 • Specifiek lensontwerp zorgt ervoor dat het licht in een 270° hoek zichtbaar is
 • Bestand tegen temperaturen van +50°C tot -40°C

 

Garantie

Bij Drookit Dogs bieden we je graag kwalitatieve producten voor actieve en sportieve honden (en baasjes). Wij zijn dan ook blij dat Orbiloc een verlengde garantie van 3 jaar biedt als je je Orbiloc na aankoop online registreert.

Zichtbaarheid

Orbiloc Dog Dual is koploper als het aankomt op zichtbaarheid. Met de LED-technologie en uniek lensontwerp is het licht zichtbaar tot een afstand van 5 km. Daarnaast zorgt het unieke lensontwerp ervoor dat het licht zichtbaar is tot een hoek van 270°, zo is jouw hond van elke kant zichtbaar. De kracht van het licht zorgt ervoor dat het reflecteert in de omgeving, zodat het licht zichtbaar is ook als het niet direct op jou gericht is.

100% waterdicht

De Orbiloc Dog Dual is 100% waterdicht en biedt jouw hond de mogelijkheid om te zwemmen of in de sneeuw te spelen. Daarnaast is deze IPX8 goedgekeurd, dit geeft aan in welke mate een product bestand is tegen waterdruppels, regen en onderdompeling. De Orbiloc heeft daarbij het hoogste niveau, wat betekent dat het licht constante onderdompeling in water verdraagt, tot wel 100 meter diep!

Schokbestendig

Orbiloc Dog Dual kan een impact tot wel 100 kg verdragen, wat de lichtjes uitstekend maakt voor grote en zware honden en honden die veel vrij rondrennen en spelen. Door de LED technologie is de Orbiloc Dog Dual niet beïnvloedbaar door drukveranderingen, vibraties of schokken. Je kunt de lichtjes laten vallen, gooien of zelfs er over heen rijden en het licht blijft functioneren. De lichtjes zijn veelvuldig getest en kunnen gegarandeerd functioneren bij temperaturen van -40° C tot 50° C.

Twee functies, lange batterijduur

Orbiloc Dog dual biedt twee functies: vast licht en knipperlicht. Beweging wordt sneller geregistreerd door ogen, waardoor je met het knipperlicht sneller wordt opgemerkt. Bij vast licht is het eenvoudiger om de afstand en de positie te bepalen, uitstekend dus voor gebruik in het verkeer. De batterij gaat bij vast licht ongeveer 100 uur mee en bij knipperlicht ongeveer 250 uur. Orbiloc biedt ook een Orbiloc Service Pack. Dit pack bevat een extra batterijpack, een extra afdichtingsring en een servicetool om het lampje open en weer dicht te maken.

Gebruiksvriendelijk

De Orbiloc Dog Dual is eenvoudig te bedienen, je kunt eenvoudig wisselen van knipperlicht naar vast licht. Dit doe je door naar links of naar rechts te draaien, tot je de juiste functie hebt. De knipper- en vast lichtstand staan aangegeven op de lens.

Inclusief bevestiging

Orbiloc Dog Dual kan direct aan de halsband vastgemaakt worden, door de halsband door de gaten van de Orbiloc gesp heen te halen. Deze kan op elke standaard halsband gebruikt worden (24 mm breed en 4 mm dik). Voor grotere of bredere halsbanden kun je gebruik maken van de meegeleverde Orbiloc Adjustable Strap. De flexibiliteit en wrijving van de Strap garandeert een perfecte bevestiging van de Orbiloc Dog Dual aan alle halsbanden, harnassen en lijnen.

Verschillende kleuren

Kies verschillende kleuren voor elk van jouw honden, zodat je ze van een afstand van elkaar kunt onderscheiden. Qua kleur raden we het volgende aan:

 • Honden met een donkere vacht: kies een lichte kleur
 • Honden met lichte/blonde vacht: kies een donkere kleur
 • In een landelijke omgeving: kies een willekeurige kleur
 • In een stedelijk gebied: kies een kleur die je niet zo vaak ziet in het verkeer


Een uitgebreide beschrijving per kleur vind je hier op de website van Orbiloc.

In de verpakking

 • Orbiloc Dog Dual Safety Light met Orbiloc Quick Mount
 • Orbiloc Adjustable Strap
 • Voorgeinstalleerde batterijen (2x CR2032)
 • Quick Guide

Onderhoud

Als de Orbiloc Dog Dual in contact is gekomen met modder of zeewater, adviseren wij je om deze af te spoelen. Dit kun je het beste doen onder stromend water, terwijl je de selectie modus ring draait. Voor het afspoelen adviseren wij je om het licht niet te openen of te demonteren.

Batterij vervangen?

Om de meegeleverde batterij te vervangen schroef je de onderzijde van de Dog Dual los. Je vervangt de oude batterij door de nieuwe in de onderkant van het licht te plaatsen, let hierbij goed op dat het + symbool naar beneden zit. Zorg er voor dat de selectie modus ring stevig op de lens is geklikt en dat de Orbiloc gesp in de overeenstemmende geleidingspinnen op de lens is geplaatst. Schroef tot slot de bovenzijde weer vast.

Download hier de QuickStart Guide
Bekijk de How to video's

Sorteren op:

Review toevoegen
Sabine - 13-10-2023 19:59

Lampje amber gekozen.
Behoorlijk fel als de hond dicht naast je loopt wanneer je het bovenop het tuig plaatst maar op afstand zeer goed zichtbaar.
Ideaal nu de dagen korter worden. Veiligheid voor alles

simone - 13-04-2023 14:03

makkelijk besteld, nog sneller geleverd. product kende ik al, uitstekend lampje wat op 1 batterij 7 jaar meegaat. ( althans bij mij). aanrader webshop en aanrader orbiloc.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies