Wil je ruilen of retourneren? Geen probleem! Retourneren kan binnen 14 dagen en na vooraf contact per e-mail opgenomen te hebben. Goederen dienen ongebruikt, schoon, in de originele verpakking en met aangehechte labels retour gestuurd te worden.

Heb je betaald voor de verzending van jouw bestelling?
Dan betalen wij de retourkosten.

Werd jouw bestelling kostenloos toezonden?
Dan draag jij de retourkosten en verrekenen we deze met de aanschafkosten die je van ons retour ontvangt.

In beide gevallen geldt:
Neem eerst contact met ons op om aan te geven waarvoor je het artikel wil omruilen of dat je het alleen wil retourneren. Indien je wil ruilen sturen wij het nieuwe artikel zo snel mogelijk toe, terwijl jij de retour rustig in orde maakt.

We sturen je voor het retourneren een verzendlabel van PostNL of DHL toe. Deze print je uit, plak je op de doos en je levert je pakket bij een PostNL of DHL punt in. Ben je zelf verantwoordelijk voor de retourkosten? Dan kun je natuurlijk ook een andere verzender kiezen maar omdat wij veel pakketten verzenden is deze optie vaak goedkoper dan zelf verzenden!

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden, of neem even contact met ons op.

Onze topmerken

Over ons

Drookit Dogs is een webwinkel met kwalitatieve producten voor actieve en sportieve honden en baasjes. Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden". En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas!

Contact

Drookit Dogs
Active gear for outdoor dogs!

Ubbergensdijk 9
6574 AK Ubbergen

T +31.652890309
E info@drookitdogs.nl
BTW nummer: NL001852999B98
Kamer van Koophandel: 24295751

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Schrijf je in voor 10% korting!

Geef jouw emailadres op voor onze mailinglijst en je ontvangt een e-mail met een kortingscode voor 10% korting op het gehele assortiment.