Retourneren

Wil je ruilen of retourneren? Geen probleem! Retourneren kan binnen 14 dagen en na vooraf contact per e-mail opgenomen te hebben. Goederen dienen ongebruikt, schoon, in de originele verpakking en met aangehechte labels retour gestuurd te worden naar:

Drookit Dogs
Ubbergensdijk 9
6574 AK Ubbergen (Nederland)

Heb je betaald voor de verzending van jouw bestelling?
Dan betalen wij de retourkosten. We sturen je voor het retourneren een verzendlabel toe. Deze print je uit, plak je op de doos en je levert je pakket bij het servicepunt in. We restitueren we het aankoopbedrag (minus de verzendkosten) via de betaalmethode waarmee je de bestelling hebt betaald zodra het item is verstuurd.

Werd jouw bestelling kosteloos toegezonden?
Als jouw bestelling kosteloos werd toegezonden dan draag jij de retourkosten. Je kunt zelf een verzender kiezen maar we kunnen je desgewenst ook een retourlabel voor retourneren via PostNL of DHL toesturen. Deze print je vervolgens uit, plak je op de doos en je levert je pakket bij een PostNL of DHL servicepunt in. 

- Kies je zelf een verzender? Dan restitueren we het volledige aankoopbedrag via de betaalmethode waarmee je de bestelling hebt betaald zodra het item door ons is ontvangen.

- Kies je voor een verzendlabel van ons? Dan restitueren we het aankoopbedrag (minus de verzendkosten) via de betaalmethode waarmee je de bestelling hebt betaald zodra het item is verstuurd.


Wil je het item ruilen?
Mocht je willen ruilen dan kun je het beste een nieuwe bestelling plaatsen; zo weet je zeker dat het door jou gewenste item beschikbaar is en zo snel mogelijk geleverd wordt.

In alle gevallen geldt:
Neem eerst contact met ons op om aan te geven welk item je wil retourneren. Geef als je contact opneemt ook even aan of je een retourlabel van ons wil ontvangen.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden, of neem even contact met ons op.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies