Nat & Droog /

Hondenbadjassen

Hondenbadjassen

Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden". En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft! Gebruik een hondenbadjas om de natte vacht van je hond snel weer droog te krijgen. Dit voorkomt nattigheid en modder in je huis (of auto), verkort de tijd voor het eventuele droogföhnen en voorkomt dat je hond verkouden wordt doordat de hond na de activiteit te sterk afkoelt.

Let op: hou je hond altijd in de gaten wanneer deze een hondenbadjas draagt. Een hondenbadjas is bedoeld om het vocht uit de vacht snel op te nemen, maar geen kledingstuk! Wanneer de stof is volgezogen dan dien je de badjas weer uit te trekken anders kan je hond het te koud krijgen.Weergave:
 


Bezig met laden...

Onze topmerken

Over ons

Drookit Dogs is een webwinkel met kwalitatieve producten voor actieve en sportieve honden en baasjes. Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden". En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas!

Contact

Drookit Dogs
Active gear for outdoor dogs!

Ubbergensdijk 9
6574 AK Ubbergen

T +31.652890309
E info@drookitdogs.nl
BTW nummer: NL001852999B98
Kamer van Koophandel: 24295751

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Schrijf je in voor 10% korting!

Geef jouw emailadres op voor onze mailinglijst en je ontvangt een e-mail met een kortingscode voor 10% korting op het gehele assortiment.