Levertijden en bezorging

Levertijden
Wij verzenden jouw bestelling doorgaans binnen één werkdag. Daarna is het aan de vervoerder (DHL, PostNL, DPD) om jouw pakket zo snel mogelijk te bezorgen! Doorgaans lukt dit al binnen 1-2 dagen en daarom houden we voor de gemiddelde levertijd 2-3 werkdagen aan. 

De levertijd wordt altijd weergegeven op de productpagina en nog een keer in het winkelmandoverzicht.

Soms staat er bij een bepaalde maat, kleur of productoptie een langere levertijd vermeldt. Dit komt bijvoorbeeld doordat het product nog in bestelling is bij de fabrikant. Bij elke maat, kleur of productoptie geven we daarom de actuele levertijd aan. 

Wil je producten met verschillende levertijden bestellen? Hou dan de langste levertijd aan, of plaats twee afzonderlijke bestellingen om de producten met de kortere levertijd als eerste te kunnen ontvangen.

Bezorging
Onze pakketjes worden bezorgd door DHL, PostNL of DPD op het door jou opgegeven adres, bij zware pakketten (zoals hondenvoer) door PostNL. Je ontvangt na het verzenden van het pakket een e-mail met een link naar de Track & Trace pagina van jouw bestelling, zodat je kan inzien waar het pakket zich bevindt, wanneer de aflevering staat ingepland.

Mocht niet thuis zijn om het pakket in ontvangst te nemen dan kun je het het pakket ophalen bij een lokaal servicepunt. Hiervan word je uiteraard door de vervoerder op de hoogte gesteld.

Wij leveren momenteel naar Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Italië. Hier kun je de verzendkosten per land bekijken.

Active gear for outdoor dogs!

Drookit Dogs biedt kwalitatieve gear voor diverse hondensporten en activiteiten zoals canicross, bikejöring, hiking, agility en tracking.

Onze topmerken

Over Drookit Dogs

Drookit Dogs is een webwinkel met kwalitatieve producten voor actieve en sportieve honden en baasjes. Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden". En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas!

Contact

Drookit Dogs
Active gear for outdoor dogs!

Ubbergensdijk 9
6574 AK Ubbergen

T +31.652890309
E info@drookitdogs.nl
BTW nummer: NL001852999B98
Kamer van Koophandel: 24295751

Alle bedragen zijn inclusief btw - Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies