Activiteiten /

Hiken

Hiken

Hiken met een hond, ookwel dogtrekking genoemd, is een fantastische activiteit waarbij je lekker de hele dag buiten actief bent met jouw hond. Met een comfortable heupgordel waar je de riem van je hond aan kan bevestigen heb je je handen tijdens het hiken lekker vrij. Kies je voor een riem met een elastisch gedeelte dan wordt het extra comfortabel omdat deze de trekbewegingen / schokken van de hond dempt. En een handige heuptas (die bijvoorbeeld aan je heupgordel te koppelen is) zorgt ervoor dat je makkelijk een drinkfles, snacks, camera, telefoon enzovoort kunt mee te nemen op je wandelingen en hiking trips!

Voor de honden zelf bieden we een speciale hondenrugzak waarin proviand en andere items meegenomen kunnen worden, terwijl de last goed verdeeld wordt over de rug van de hond. Ook bieden we booties die poten van de hond op ruwe of hete ondergrond beschermen. Voor een aantal producten bieden we een aantrekkelijke bundelkorting wanneer deze tegelijk aangeschaft worden: je vindt deze bundels onderaan de verschillende productpagina's!
 

Met onze aantrekkelijk geprijsde Trekking kit (bestaande uit een veelzijdige rugzak voor jouw hond + een comfortable gordel + een (deels) elastische riem) zet je een grote stap in de richting van jullie volgende avontuur!Weergave:
 


Bezig met laden...

Active gear for outdoor dogs!

Drookit Dogs biedt kwalitatieve gear voor diverse hondensporten en activiteiten zoals canicross, bikejöring, hiking, agility en tracking.

Onze topmerken

Over Drookit Dogs

Drookit Dogs is een webwinkel met kwalitatieve producten voor actieve en sportieve honden en baasjes. Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden". En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas!

Contact

Drookit Dogs
Active gear for outdoor dogs!

Ubbergensdijk 9
6574 AK Ubbergen

T +31.652890309
E info@drookitdogs.nl
BTW nummer: NL001852999B98
Kamer van Koophandel: 24295751

Alle bedragen zijn inclusief btw - Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies