Canicross-&-Canitrail

Verantwoord hardlopen met je hond

Bij het hardlopen met je hond is het belangrijk dat deze vrij kan bewegen en de ademhaling niet belemmerd wordt. De meeste standaard wandeltuigen en wandellijnen zijn hiertoe echter niet geschikt. De tuigjes en lijnen uit de categorie Canitrail & Canicross zijn wel specifiek voor dit doel ontworpen.

De door ons geselecteerde tuigjes bieden volledige bewegingsvrijheid en belemmeren daarmee de ademhaling van de hond niet. Ook zijn ze zo gevormd dat er geen schuurplekken ontstaan. De lijnen zijn (deels) elastisch zodat deze schokken opvangen. Hierdoor wordt de impact op het lichaam van zowel de hond als de hardloper gereduceerd. Wel zo fijn voor jou en je hond(en)!  Daarnaast bieden we gordels aan die de trekbelasting voor jou (de hardloper) naar de juiste plek brengen zodat je onderrug wordt ontzien. En ga je hardlopen met twee honden? Maak dan gebruik van een splitter / Y-lijn zodat je aan 1 lijn twee honden kunt meenemen zonder dat de lijnen verstrengeld raken.Weergave:


Bezig met laden...

Onze topmerken

Over ons

Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden". En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas! Drookit Dogs is een webwinkel met producten voor actieve en sportieve honden en baasjes.

Contact

Drookit Dogs
Active gear for outdoor dogs!

Ubbergensdijk 9
6574 AK Ubbergen

T +31.652890309
E info@drookitdogs.nl
Kamer van Koophandel: 24295751

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.