Activiteiten /

Canicross & Canitrail

Canicross-&-Canitrail

Verantwoord hardlopen met je hond

Bij het hardlopen met je hond is het belangrijk dat deze vrij kan bewegen en de ademhaling niet belemmerd wordt. De meeste standaard wandeltuigen en wandellijnen zijn hiertoe echter niet geschikt. De tuigjes en lijnen uit de categorie Canicross & Canitrail zijn wel specifiek voor dit doel ontworpen.

De door ons geselecteerde tuigjes bieden volledige bewegingsvrijheid en belemmeren daarmee de ademhaling van de hond niet. Ook zijn ze zo gevormd dat er geen schuurplekken ontstaan. De lijnen zijn (deels) elastisch zodat deze schokken opvangen. Hierdoor wordt de impact op het lichaam van zowel de hond als de hardloper gereduceerd. Wel zo fijn voor jou en je hond(en)! 

Daarnaast bieden we gordels aan die de trekbelasting voor jou (de hardloper) naar de juiste plek brengen zodat je onderrug wordt ontzien. En ga je hardlopen met twee honden? Maak dan gebruik van een splitter / Y-lijn zodat je aan 1 lijn twee honden kunt meenemen zonder dat de lijnen verstrengeld raken. Loop je veel hard op verharde paden of asfalt wegen? Speciale sokken / protector booties beschermen jouw hond tegen ruige ondergronden, glas, zout en warm asfalt. 

Of je nu net begint of je prestaties naar een hoger niveau wilt brengen: met onze aantrekkelijk geprijsde Canicross Starterkit 5.0 (bestaande uit een speciaal harnas + een comfortable gordel + een elastische riem) haal je in 1x alle gear in huis die je nodig hebt om veilig en verantwoord te canicrossen.Weergave:
 


Bezig met laden...

Active gear for outdoor dogs!

Drookit Dogs biedt kwalitatieve gear voor diverse hondensporten en activiteiten zoals canicross, bikejöring, hiking, agility en tracking.

Onze topmerken

Over Drookit Dogs

Drookit Dogs is een webwinkel met kwalitatieve producten voor actieve en sportieve honden en baasjes. Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden". En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas!

Contact

Drookit Dogs
Active gear for outdoor dogs!

Ubbergensdijk 9
6574 AK Ubbergen

T +31.652890309
E info@drookitdogs.nl
BTW nummer: NL001852999B98
Kamer van Koophandel: 24295751

Alle bedragen zijn inclusief btw - Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies