Activiteiten /

Canicross & Canitrail

Canicross-&-Canitrail

Verantwoord hardlopen met je hond

Bij het hardlopen met je hond is het belangrijk dat deze vrij kan bewegen en de ademhaling niet belemmerd wordt. De meeste standaard wandeltuigen en wandellijnen zijn hiertoe echter niet geschikt. De tuigjes en lijnen uit de categorie Canitrail & Canicross zijn wel specifiek voor dit doel ontworpen.

De door ons geselecteerde tuigjes bieden volledige bewegingsvrijheid en belemmeren daarmee de ademhaling van de hond niet. Ook zijn ze zo gevormd dat er geen schuurplekken ontstaan. De lijnen zijn (deels) elastisch zodat deze schokken opvangen. Hierdoor wordt de impact op het lichaam van zowel de hond als de hardloper gereduceerd. Wel zo fijn voor jou en je hond(en)! 

Daarnaast bieden we gordels aan die de trekbelasting voor jou (de hardloper) naar de juiste plek brengen zodat je onderrug wordt ontzien. En ga je hardlopen met twee honden? Maak dan gebruik van een splitter / Y-lijn zodat je aan 1 lijn twee honden kunt meenemen zonder dat de lijnen verstrengeld raken. Loop je veel hard op verharde paden of asfalt wegen? Speciale sokken / protector booties beschermen jouw hond tegen ruige ondergronden, glas, zout en warm asfalt. Weergave:
 


Bezig met laden...

Active gear for outdoor dogs!

Drookit Dogs is een webwinkel met kwalitatieve producten voor actieve en sportieve honden en hun baasjes. We bieden functionele en tevens kwalitatief hoogwaardige producten voor diverse hondensporten en activiteiten zoals canicross, bikejöring, hiking, agility en speuren.

Onze topmerken

Over ons

Drookit Dogs is een webwinkel met kwalitatieve producten voor actieve en sportieve honden en baasjes. Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden". En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas!

Contact

Drookit Dogs
Active gear for outdoor dogs!

Ubbergensdijk 9
6574 AK Ubbergen

T +31.652890309
E info@drookitdogs.nl
BTW nummer: NL001852999B98
Kamer van Koophandel: 24295751

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.