Activiteiten /

Speuren en apporteren

Speuren-en-apporteren

Of het nu is om actief bezig te zijn met je hond, of als apporteer-, speur- of jachttraining: je vindt bij ons een breed assortiment voor het speur- en apporteerwerk met je hond. Binnenkort introduceren we hier een uitgebreid assortiment artikelen dat onder andere uit de volgende items bestaat: standaard canvas dummies in verschillende kleuren en gewichten, marking/markeer dummies voor betere zichtbaarheid, dummiesets met genummerde dummies, realistische eend- en fazant dummies, lichte en makkelijk op te pakken dummies voor pups en jonge honden, extra zware dummies om het apporteren van wild te simuleren, dummies met en zonder werptouw, dummies met konijnenvacht, snackdummies om het apporteren in te trainen. 

Naast dit uitgebreide assortiment bieden we ook diverse accesoires zoals dummy overtrekken / dummy hoezen, markeer vlaggen en honden fluitjes. Maak hieronder je selectie om de beschikbare items te bekijken:Weergave:
 

Active gear for outdoor dogs!

Drookit Dogs biedt kwalitatieve gear voor diverse hondensporten en activiteiten zoals canicross, bikejöring, hiking, agility en tracking.

Onze topmerken

Over Drookit Dogs

Drookit Dogs is een webwinkel met kwalitatieve producten voor actieve en sportieve honden en baasjes. Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden". En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas!

Contact

Drookit Dogs
Active gear for outdoor dogs!

Ubbergensdijk 9
6574 AK Ubbergen

T +31.652890309
E info@drookitdogs.nl
BTW nummer: NL001852999B98
Kamer van Koophandel: 24295751

Alle bedragen zijn inclusief btw - Verzendkosten details  Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies