Betaalmethodes

iDEAL - direct online
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van jouw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van jouw bankrekening naar onze bankrekening. 

AfterPay - veilig achteraf betalen
AfterPay voert voor www.drookitdogs.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij www.drookitdogs.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 2.500,- als je in Nederland woonachtig bent en tot een bedrag van € 1.250,- als je in België woonachtig bent.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy verklaring zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Creditcard - direct online
Je kunt bij ons zonder bijkomende kosten met je creditcard betalen.

Sofort - direct online
Sofort banking werkt bijna hetzelfde als iDeal. Je kunt met behulp van Sofort veilig en vertrouwd afrekenen via je eigen bankomgeving.

Betaling indien afhalen
Ook wanneer je kiest voor ophalen (op afspraak) moet tijdens het plaatsen van de de bestelling één van voorgenoemde betaalmethodes worden geselecteerd. 

Active gear for outdoor dogs!

Drookit Dogs biedt kwalitatieve gear voor diverse hondensporten en activiteiten zoals canicross, bikejöring, hiking, agility en tracking.

Onze topmerken

Over Drookit Dogs

Drookit Dogs is een webwinkel met kwalitatieve producten voor actieve en sportieve honden en baasjes. Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden". En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas!

Contact

Drookit Dogs
Active gear for outdoor dogs!

Ubbergensdijk 9
6574 AK Ubbergen

T +31.652890309
E info@drookitdogs.nl
BTW nummer: NL001852999B98
Kamer van Koophandel: 24295751

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies