Orbiloc Clip

Orbiloc Clip

€ 6,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Orbiloc Clip zorgt voor een eenvoudige bevestiging van de Dog Dual aan een riem, halsband, jas en diverse andere objecten. De clip is sterk, maar je ervoor kiest om de hond uit te laten terwijl de Dog Dual op de Clip zit, adviseren wij om de hond alleen aan de riem uit te laten.

De Dog Dual wordt standaard geleverd met de gesp. Deze kunt je eenvoudig vervangen voor de Clip. Doe dit door de onderkant los te schroeven. Verwijder de gesp, en plaats hier de Clip voor in de plaats. Zorg ervoor dat de selectie modus ring stevig op de lens is geklikt en dat de Orbiloc Clip in de overeenstemmende geleidingsspinnen op de lens geplaatst is.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Onze topmerken

Over ons

Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden".
En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas. Drookit Dogs is een webwinkel met producten voor actieve en sportieve honden en baasjes.
Het assortiment zal met de tijd steeds uitgebreider worden, hou deze webshop dus regelmatig in de gaten. Heb je vragen of opmerkingen? We horen het graag! 

Contact

Drookit Dogs
Hanekampen 2
9461 JH Gieten
info@drookitdogs.nl
KvK 66120519
IBAN NL21 ABNA 0403 8209 79

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.