Orbiloc Carabiner

Orbiloc Carabiner

€ 9,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Orbiloc Carabiner karabijnhaak zorgt voor een eenvoudige bevestiging van de Dog Dual aan een halsband, kleding of rugzak. De Orbiloc Carabiner is van hoogwaardig en lichtgewicht metaal gemaakt. De Carabiner clip is gemaakt van hard plastic.

Als u ervoor kiest om uw hond uit te laten terwijl de Dog Dual op de Carabiner zit, adviseren wij u om uw hond alleen aan de riem uit te laten. Met gebruik van de Carabiner is de Dog Dual ook geschikt voor gebruik aan bijvoorbeeld een rugzak. 

De Dog Dual wordt standaard geleverd met de gesp en verstelbare strap. Deze kunt u eenvoudig vervangen door de Carabiner. U doet dit door de onderkant los te schroeven. U verwijdert de gesp, en plaats hier de Carabiner Mount voor in de plaats. Zorg ervoor dat de selectie modus ring stevig op de lens is geklikt en dat de Orbiloc Clip in de overeenstemmende geleidingspinnen op de lens geplaatst is. Haak vervolgens de karabijnhaak door de opening in de Mount en de verlichting is klaar voor gebruik.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Onze topmerken

Over ons

Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden".
En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas. Drookit Dogs is een webwinkel met producten voor actieve en sportieve honden en baasjes.
Het assortiment zal met de tijd steeds uitgebreider worden, hou deze webshop dus regelmatig in de gaten. Heb je vragen of opmerkingen? We horen het graag! 

Contact

Drookit Dogs
Hanekampen 2
9461 JH Gieten
info@drookitdogs.nl
KvK 66120519
IBAN NL21 ABNA 0403 8209 79

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.