Orbiloc K9 Active

Orbiloc K9 Active

€ 49,95
€ 44,96
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Hondensport, canicross, mantrailen of gewoon een wandeling of fietstocht. Met de Orbiloc K9 Active zijn jullie samen goed verlicht in het donker! 

In dit pakket zit het volgende: 

  • 1x Orbiloc Dog Dual Amber (incl. bevestiging)
  • 1x Orbiloc Dark
  • 1x Orbiloc Clip
  • 1x Orbiloc Armband
  • Batterijen voor beide lampen
  • Gebruiksaanwijzing
Het amber-kleurige lampje voor je hond is helder en goed zichtbaar in het donker, maar tegelijkertijd rustig voor je ogen. Het verblind je niet. Je kan dit lampje gemakkelijk aan allerlei halsbanden of tuigen bevestigen bij de bijgeleverde strap. 

Het zwarte lampje heeft een xenon-achtig wit licht, wat erg zichtbaar is. Het lampje wordt geleverd met de Orbiloc Clip en Armband zodat je hem gemakkelijk om je arm kan bevestigen. Het neopreen maakt de armband comfortabel te dragen bij allerlei activiteiten. 
Ze lampjes worden geleverd incl. batterijen dus je kunt ze direct gebruiken! Check alleen of de onderkant vaster gedraaid moet worden.

 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Onze topmerken

Over ons

Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden".
En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas. Drookit Dogs is een webwinkel met producten voor actieve en sportieve honden en baasjes.
Het assortiment zal met de tijd steeds uitgebreider worden, hou deze webshop dus regelmatig in de gaten. Heb je vragen of opmerkingen? We horen het graag! 

Contact

Drookit Dogs
Hanekampen 2
9461 JH Gieten
info@drookitdogs.nl
KvK 66120519
IBAN NL21 ABNA 0403 8209 79

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.