Informatie


Bestellen
Klik bij het artikel van uw keuze op de Bestel-knop. Hierna kunt u uw gegevens invullen en tot slot de betaling in orde maken. 

Zichttermijn
Voor uw bestelling geldt een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Bent u niet tevreden? Dan kunt u vrijwel alle gekochte artikelen compleet en in de originele staat en verpakking binnen de zichttermijn naar ons retourneren. Wij verwachten het product in originele staat te ontvangen, dat wil zeggen ongedragen, onbeschadigd,  schoon, reukloos en indien van toepassing met de kaartjes aan het product bevestigd.
 
Indien het product niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet bij retourneren kunnen wij het product niet terug nemen. 

Op speelgoed geldt geen garantie, simpelweg: alles kan kapot. 

Retourneren
Wilt u een pakket binnen het zicht termijn retourneren, dan zijn de kosten voor uw eigen rekening. 
In het geval het een ondeugdelijk of foutief product betreft, nemen wij de kosten voor onze rekening.

Neem in alle gevallen contact met ons op, zodat we u hierover kunnen informeren en helpen bij het retourneren van uw product.

Terugstorting na retour
Zodra wij uw product of bestelling in originele staat retour hebben ontvangen, dat wil zeggen onbeschadigd, reukloos maar ook geheel schoon, zullen we uw aankoopbedrag terugstorten. Normaal gesproken heeft u binnen 7 werkdagen het bedrag op uw rekening bijgeschreven staan.

Bezorgen en verzendkosten
De meeste voorradige artikelen heeft u vaak de volgende dag al in huis, wanneer deze zijn besteld voor 16:00. Onze pakketjes worden bezorgd door DHL. U ontvangt na het verzenden van het pakket een e-mail met een link naar de Track en Trace pagina van uw bestelling, zodat u kunt inzien waar het pakket zich bevindt, en wanneer de aflevering staat ingepland.

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

Betalen
Op dit moment kunt u in onze webwinkel betalen met iDeal. 
Zodra een betaling bij ons is ontvangen ontvangt u hier over per e-mail een bericht.

Raadpleeg voor meer informatie de algemene voorwaarden, en neem anders contact met ons op.

Onze topmerken

Over ons

Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden".
En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas. Drookit Dogs is een webwinkel met producten voor actieve en sportieve honden en baasjes.
Het assortiment zal met de tijd steeds uitgebreider worden, hou deze webshop dus regelmatig in de gaten. Heb je vragen of opmerkingen? We horen het graag! 

Contact

Drookit Dogs
Hanekampen 2
9461 JH Gieten
info@drookitdogs.nl
KvK 66120519
IBAN NL21 ABNA 0403 8209 79

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.