BamBam Bijtrol Nylcot Large

BamBam Bijtrol Nylcot Large 27 x 7,5 cm Let op! Alle bijtrollen hebben een dubbel handvat. Eigen productfoto's volgen!

€ 11,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Leuk interactief speelgoed, om samen mee te spelen. Voor honden die houden van trekspelletjes. Ideaal beloningsspeeltje tijdens training! 

Deze bijtrol van Nylcot is gevuld met fleece (niet schadelijk voor de hond) voorzien van degelijk, sterke handvaten en wordt genaaid met een zeer sterk garen. Het handvat heeft een hoge breeksterkte, maar ondanks dat, is het ook nog redelijk zacht voor de hand.

De bijtrollen van Nylcot zijn uitermate geschikt voor de sport zoals bijvoorbeeld, highjump, hangtime, treeclimb enz. De hond bijt zich erg makkelijk vast in de stof en door de structuur van het materiaal scheurt het niet snel en sluit de stof zich over het algemeen weer na gebruik. En ze zijn natuurlijk ook bijzonder geschikt om te gebruiken als beloning bij het trainen, wandelen, het oefenen van commando's enzovoorts.

De bijtrollen zijn ook erg geschikt voor het aanleren van het bijten in een bijtrol, doordat het de hond weinig moeite kost om zich er in vast te bijten.

Nylcot is een combinatie van Nylon en Katoen en wordt veelvuldig gebruikt in de professionele hondensporten en wordt onder andere gebruikt in bijtpakken voor IPO training. 

Een bite tug of bijtrol moet niet gezien worden als, of vergeleken worden met een kluif. Dit speelgoed is gemaakt om samen mee te spelen. 

Bite tugs, bijtrollen, speeltjes etc. ten allen tijde alleen onder uw toezicht aan uw hond aanbieden!
Op speelgoed is geen garantie van toepassing. 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Onze topmerken

Over ons

Drookit Dogs betekent vrij vertaald "natte honden".
En of dat nu met mooi weer of minder mooi weer is, een natte hond is vaak een blije hond die buiten avonturen beleeft met zijn baas. Drookit Dogs is een webwinkel met producten voor actieve en sportieve honden en baasjes.
Het assortiment zal met de tijd steeds uitgebreider worden, hou deze webshop dus regelmatig in de gaten. Heb je vragen of opmerkingen? We horen het graag! 

Contact

Drookit Dogs
Hanekampen 2
9461 JH Gieten
info@drookitdogs.nl
KvK 66120519
IBAN NL21 ABNA 0403 8209 79

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
ACTIEWEEK! 

In verband met de Virtuele Kynologische Markt is er 24 t/m 31 januari stapelkorting! 
Orders t/m €50,- 5% korting
Orders €50,01-€149,99 10% korting
Orders boven €150,00 15% korting!! 

Korting wordt automatisch berekend in je winkelmandje. 
Producten worden deze week niet meer bijgevuld, dus weg = pech!